Keski-Suomen Lukko Oy

Keski-Suomen Lukko

Palvelut

Hälytysjärjestelmä on suunniteltu suojaamaan kotiasi tai liiketilaasi luotettavasti ja tehokkaasti.

Valvonta, hälytykset ja ammattitaitoinen asennus räätälöidään tarpeidesi mukaisesti.

Auttamme sinua jokaisessa vaiheessa – suunnittelusta ylläpitoon.

Hälytysjärjestelmät
Kassakaapit, Paloturvakaapit, Turvakaapit

Kassa- ja paloturvakaapit ovat ensisijainen ratkaisu arvotavaroiden, asiakirjojen tai datamateriaalien säilytykseen ja turvaamiseen. 

Tarjoamme laajan valikoiman kassa-, palo- ja turvakaappeja eri kokoluokissa ja käyttötarkoituksissa, jotka täyttävät korkeimmatkin turvastandardit.

Meillä on monipuolinen valikoima, joka kattaa sekä mekaaniset että sähköiset lukitusjärjestelmät.

Mekaaniset lukot tarjoavat perinteistä turvallisuutta ilman sähköä, kun taas sähköiset järjestelmät tuovat joustavuutta ja lisäominaisuuksia, kuten ajastettuja pääsyoikeuksia ja seurantamahdollisuuksia.

iLOQ valtuutettu
Lukitusjärjestelmät
Lisäavaimet

Tarvitsetko uuden avaimen tai lisäavaimia?

Meiltä löydät mm. laadukkaat Abloy- ja iLOQ-avaimet sekä muut avaimet tarpeesi mukaan.

Jos tarvitset lisäavaimia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme ja varmistamme, että saat tarvitsemasi avaimen vaivattomasti ja luotettavasti.

Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman lukkoja, ovenkahvoja ja muita tarvikkeet eri tarpeisiin. Meiltä löydät laadukkaat ratkaisut kiinteistösi turvaamiseen.

Lukot ja helat
Myynti, asennus, huolto

Tarjoamme kattavat asennus-, korjaus- ja huoltopalvelut niin mekaanisten kuin sähköisten lukitusjärjestelmien osalta.

Ovi- ja porttiautomatiikka tarjoaa helppoutta ja lisää turvallisuutta kiinteistössä liikkuville.  Vankka ammattitaitomme toteuttaa laadukkaat ratkaisut tarpeesi mukaan. 

Ovitor Oy

Porttiautomatiikka
Porttiautomatiikka
Porttiautomatiikka
Oviautomatiikka
Keski-Suomen Lukko suunnittelupalvelu

Tarjoamme kattavaa suunnittelupalvelua kodin ja liiketilojen turvallisuuden parantamiseksi. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan räätälöityjä turvallisuusratkaisuja, kuten lukitusjärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä ja valvontakameroita, juuri sinun tarpeitasi varten.

Sähköisen lukon käyttö on vaivatonta ja ylläpito sujuvaa. Avainten uudelleensarjoitus on nopeaa, mikä tehostaa käyttöä ja lisää turvallisuutta mahdollisen avaimenhukan varalta.
Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat ABLOY- ja iLOQ-elektroniset lukitusjärjestelmät.

iLOQ valtuutettu
Sähköiset lukitukset
Valvontakamerat

Laadukkaat ja innovatiiviset valvontakameraratkaisut ovat suunniteltu suojaamaan sinua ja omaisiasi, kotiasi tai liiketoimintaasi 24/7.

Dahuan valvontakamerat tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun ja monipuoliset ominaisuudet, kuten esim. liikkeentunnistuksen,  yökuvauksen sekä  etäkäyttömahdollisuudet älypuhelimen tai tietokoneen kautta.

Hälytysjärjestelmät | Kassa-, palo- ja turvakaapit | Lukitusjärjestelmät | Lisäavaimet | Lukot ja helat | Myynti, asennus ja huolto | Ovi- ja porttiautomatiikka | Suunnittelupalvelut | Sähköiset lukitukset